nyfiserena8nyfiserena8

 

Καινούρια Starblogger!

há 139 meses


Γεια σας, αγαπητοί αναγνώστες του Starblog! Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Όπως μπορείτε να δείτε, είμαι μια νέα Starblogger και είπα να μοιραστώ τη χαρά μου με εσάς, φυσικά!


Καταρχάς ας συστηθούμε. Το όνομά μου είναι Σερένα-Νικολίτσα, αλλά όλοι με φωνάζουν Σερένα. Είναι ιταλικό όνομα, γι' αυτό λίγοι το έχετε ακούσει. Τέλος πάντων, είμαι 11 ετών και έχω μια ιδιαίτερη λατρεία για την Κεφαλονιά. Τη γνωρίζω από την τρίτη μέρα της ζωής μου, ενώ την έχω επισκεφτεί 19 φορές! Έτσι νιώθουν όλοι για τον τόπο τους, δεν είμαι η μόνη!


Στο σχολείο τα πηγαίνω πολύ καλά. Χωρίς να θέλω να επιδεικνύομαι, είμαι άριστη μαθήτρια. Το προηγούμενο Σάββατο συμμετείχα στο Διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού, γεγονός για το οποίο είμαι πολύ περήφανη, όχι για τον εαυτό μου, αλλά για το σχολείο μου. Επίσης, θέλω πολύ να γίνω σημαιοφόρος του χρόνου. Το "κυνηγάω" από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο σχολείο! Αυτό δε σημαίνει ότι θα απογοητευτώ, αν τελικά κληρωθεί κάποιος άλλος.


Κάνω αρκετές εξωσχολικές δραστηριότητες: πιάνο, μπαλέτο, σύγχρονο χορό, μαθήματα υποκριτικής, εικαστικά, κολύμβηση και zumba. Διασκεδάζω περισσότερο χορεύοντας zumba (από το Δεκέμβριο χορεύω παντού!). Την έχω "ερωτευτεί", πώς να το πω;!


Ελπίζω οι πληροφορίες να ήταν αρκετές. Προγραμματίζω να γράψω κι άλλο άρθρο σήμερα, για να σας ικανοποιήσω. Μέχρι τότε, λοιπόν, να είστε όλοι καλά και ευδιάθετοι!

 

Publicado em:newsuser contentel
Anúncios

Facebook

Instagram

ARQUIVO