Stardoll AdminStardoll Admin

 

Социално Отговорни Дизайнери, на които се възхищаваме

154개월 전

Славата не трябва да променя начина по който гледаш на заобикалящия те свят! Ето някои възхвалявани дизайнери, които са допринесли за света по един уникален новаторскиначин.Better World Британската дизайнерка и активистка за защита правата на животнитеStella McCartney избира да не използва кожа в нейните колекции. Тя е разработила линия от 100% органични продукти с грижа за кожата, създадени от натурални отгледани съставки. Също така тя поддържа множество благотворителни дейности, включващи изследвания за борба с рака, защита на околната среда и човешките права.

Датския дизайнер Peter Ingwersen, създател на мрачната модна къща Noir, превръща социалната отговорност желана във висшата мода. Noir решава, че те ще купуват стоки от доставчици, които признават и поддържат човешките права и поддържат околната среда,а и са съгласни с условията на UN Global Compact.

Калифорниецът Stewart+Brown не само използва органични тъкани, но и отделя процент от продажбите си на нетърговски и неправителствени организации за опазване на околната среда и социалното благосъстояние.

Ali Hewson, заедно със съпруга си, някакъв мъж на име Bono, от една малка банда, може и да си я чувала U2, използва модата, за да изгради търговска мрежа с Африка и поддържа местните общини и социалното им развитие. Тяхната фирма Edun, също така използва печалбите си, за да помогне в обучението и подкрепата на африканските общини как да развиват устойчиво бизнес земеделие.

Прочето още за това –и се вдъхнови от тези невероятни дизайнери!
게시물 위치:eco-friendlycontestsBetter Worldbg
광고

Facebook

Instagram

스타 블로거 만나보기

자료실