Barbie_OriginalBarbie_Original

 

Zmena outfitu 2

139 महीने पहले

Ahojte všetci,
na dnešnú zmenu outfitu som si pripravila LucilleBlue, ktorej štýl sa mi vždy páčil.

Pred zmenou: Myslím si, že tento outfit je veľmi pekný, nuž to holé brucho podľa mňa k tomu až tak nepristane, keďže je zima. Myslím si, že okrem toho, je všetko dokonalé. Dve svetlé a tri tmavé veci v outfite, skombinovala to perfektne! Neviem prečo, ale myslím si, že farba nechtov, ktorú môžete vidieť k tomuto outfitu dokonale pristane! Tá farba sa mi veľmi páči a teraz sa mi páči ešte viac, pretože ju skombinovala do perfektného outfitu!





Po zmene: Keďže je zima, musíme sa obliecť teplo a zároveň by outfit nemal vyzerať farebne. Ide o zimu a tu sa nejedná o letné farby, ako je napr. žltá. V zimných outfitoch je väčšinou čierna farba a veľa tieňov hnedej, čo sa mi veľmi páči, pretože to nie je také pestré - veď je predsa zima a outfity pestré byť nemajú, pestré majú byť vianočné stromčeky! :D


Tak čo hovoríte na dnešnú zmenu?
Ktorý outfit sa Vám páči viac?
P.S.: Chcete zmenu aj vy? Prihláste sa do komentára a ja si Vás zapíšem! Momentálne mám prihlásené 2 dievčatá: thesims39 a adinka.malinka. Viete, že do Zmeny outfitu môžem dať stále len jedno dievča.
Teším sa na Vaše komentáre!
Barbie_Original

इसमें पोस्ट की गई:user contentoutfitchangescs
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.