Barbie_OriginalBarbie_Original

 

Zmena outfitu 2

Před 138 měsíci

Ahojte všetci,
na dnešnú zmenu outfitu som si pripravila LucilleBlue, ktorej štýl sa mi vždy páčil.

Pred zmenou: Myslím si, že tento outfit je veľmi pekný, nuž to holé brucho podľa mňa k tomu až tak nepristane, keďže je zima. Myslím si, že okrem toho, je všetko dokonalé. Dve svetlé a tri tmavé veci v outfite, skombinovala to perfektne! Neviem prečo, ale myslím si, že farba nechtov, ktorú môžete vidieť k tomuto outfitu dokonale pristane! Tá farba sa mi veľmi páči a teraz sa mi páči ešte viac, pretože ju skombinovala do perfektného outfitu!





Po zmene: Keďže je zima, musíme sa obliecť teplo a zároveň by outfit nemal vyzerať farebne. Ide o zimu a tu sa nejedná o letné farby, ako je napr. žltá. V zimných outfitoch je väčšinou čierna farba a veľa tieňov hnedej, čo sa mi veľmi páči, pretože to nie je také pestré - veď je predsa zima a outfity pestré byť nemajú, pestré majú byť vianočné stromčeky! :D


Tak čo hovoríte na dnešnú zmenu?
Ktorý outfit sa Vám páči viac?
P.S.: Chcete zmenu aj vy? Prihláste sa do komentára a ja si Vás zapíšem! Momentálne mám prihlásené 2 dievčatá: thesims39 a adinka.malinka. Viete, že do Zmeny outfitu môžem dať stále len jedno dievča.
Teším sa na Vaše komentáre!
Barbie_Original

Uvedeno v:user contentoutfitchangescs
Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV