Katka.StardollKatka.Stardoll

32 

Nejdůležitější jídlo dne

141 महीने पहले

„Snídejte jako králové, obědvejte jako princové a večeřte jako chuďasové.“

 Toto přísloví má rozhodně něco do sebe. Tolik opomíjená snídaně je totiž nejdůležitějším jídlem dne. Nastartuje náš metabolismus a dodá tělu dostatek energie na celý den. K snídani je dobré dát si kvalitní potraviny, které nás zasytí na delší dobu (a jak asi tušíte kobliha mezi ně nepatří).

Co tedy snídat: nejlepší je celozrnné pečivo s kvalitní šunkou, sýrem, kouskem zeleniny nebo třeba tvarohovou pomazánkou. Dát si můžete i vajíčka na jakýkoli způsob.

Pro milovníky sladkého je ideální ovesná (jáhlová nebo kukuřičná) kaše (pozor na ty hotové z obchodu, které často obsahují spoustu cukru). Na kaši potřebujete jen ovesné vločky, mléko nebo vodu a doplnit můžete čerstvé nebo sušené ovoce, oříšky a med na doslazení. Pokud nemáte čas vařit si kaši, zkuste sáhnout po bílém jogurtu, přidejte své oblíbené ovoce a máte rychlou a zdravou snídani.

Odborníci na zdravou výživu neporučují různé cereálie s čokoládou apod. Jejich hlavní složkou je totiž cukr a nezasytí nás na dlouhou dobu.

A co během snídaně pít? Nejlepší je čaj nebo různé ovocné džusy. S kávou opatrně a rozhodně není dobré začínat den kávou s kopcem šlehačky navrch nebo třeba slazenými limonádami.

 

Jak jste na tom vy? Stíháte snídat a co?

Vaše Katka.Stardoll

इसमें पोस्ट की गई:newshealthlifestylecs
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.