KGoodKGood

 

Nebezpečný Internet?

138 महीने पहले

Ahojte,

ja a ako ďalšie StarBloggerky, som si pre vás pripravila tiež článok, ktorý je na tému Internet. No já by som sa zamerala viac na samotný Stardoll.

Stardoll je jedna z najbezpečnejšiech stránok pre dievčatá a chlapcou po celom svete. Ale aj (bohužial) tu sú "zlý" ľudia, ktorý patria ke Stardoll komunite. Preto vás chcem upozorniť, aby ste nahlásili Stardollu ľudí, ktorý: používajú vulgarizmi (čiže nadávky), sexistické narážky a ktorý vás prosia o heslo, meno či priezvysko.

Ale nezneužívajte to!!!

A ak neviete, ako nahlásiť uživateľa, čítajte ďalej;

Ak niektorú z vymenovaných vecí použila dotična osoba na chate môžete nahlásiť celý chat. A to takto: Hore v pravom rohu (v ľavom rohu je meno) máte rúžový trojuholník z bielim vykričníkom. Kliknete naň. Potom pokračujte podľa pokynou. Ale ako chcete nahlásiť prezentáciu, prezdívku... Choďte do jej/ho apartmánu a tam máte tiež ten trojuholník s vykričnikom (je pod obráskom apartmánu tiež v ľavom rohu). Alebo ešte uživateľa môžete blokovať (to znamen,á že vám nemôže písať...) a to tak, že kliknete na ten prečiarknutý krúžok ( nachádza sa tam, kde aj nahlasovanie).

Hádam , žeste sa niečo nové dozvedeli ;-)

P.S. Pomôžete Stardoll tým, že nahlásite uživateľa, ktorý je "zlý". Nemusíte byť jediný, ktorých sa píta na osobné údaje a tak...

Teším sa na Vaše komentáre!!!

Vaša jediná KGood

इसमें पोस्ट की गई:user contentcsSID
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.