KGoodKGood

 

Nebezpečný Internet?

Před 137 měsíci

Ahojte,

ja a ako ďalšie StarBloggerky, som si pre vás pripravila tiež článok, ktorý je na tému Internet. No já by som sa zamerala viac na samotný Stardoll.

Stardoll je jedna z najbezpečnejšiech stránok pre dievčatá a chlapcou po celom svete. Ale aj (bohužial) tu sú "zlý" ľudia, ktorý patria ke Stardoll komunite. Preto vás chcem upozorniť, aby ste nahlásili Stardollu ľudí, ktorý: používajú vulgarizmi (čiže nadávky), sexistické narážky a ktorý vás prosia o heslo, meno či priezvysko.

Ale nezneužívajte to!!!

A ak neviete, ako nahlásiť uživateľa, čítajte ďalej;

Ak niektorú z vymenovaných vecí použila dotična osoba na chate môžete nahlásiť celý chat. A to takto: Hore v pravom rohu (v ľavom rohu je meno) máte rúžový trojuholník z bielim vykričníkom. Kliknete naň. Potom pokračujte podľa pokynou. Ale ako chcete nahlásiť prezentáciu, prezdívku... Choďte do jej/ho apartmánu a tam máte tiež ten trojuholník s vykričnikom (je pod obráskom apartmánu tiež v ľavom rohu). Alebo ešte uživateľa môžete blokovať (to znamen,á že vám nemôže písať...) a to tak, že kliknete na ten prečiarknutý krúžok ( nachádza sa tam, kde aj nahlasovanie).

Hádam , žeste sa niečo nové dozvedeli ;-)

P.S. Pomôžete Stardoll tým, že nahlásite uživateľa, ktorý je "zlý". Nemusíte byť jediný, ktorých sa píta na osobné údaje a tak...

Teším sa na Vaše komentáre!!!

Vaša jediná KGood

Uvedeno v:user contentcsSID
Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV