dl.eclipsedl.eclipse

30 

Stardoll Akademija

139 महीने पहले

Stardoll nas je i ovaj put iznenadio kreativnošću a i darežljivošću - stvorena je Stardoll Akademija. Mnogi od nas su primili poruke da su primljeni, ali tada još nismo znali o čemu se radi, što nas je još više zainteresiralo. Što je Akademija zapravo?

Stardoll-ovo objašnjenje je da je to jedino mjesto gdje možemo graditi karijeru u dizajnu, modi ili ljepoti. Konkurencija je velika, no ako upadneš imaš mogućnosti upoznati puno novih ljudi, izgraditi svoj stil i ''doživiti najbolje godine svog života''.

U Akademiju se ulazi ako prođete mnoge zadatke koje vam postavlja osoblje Stardoll Akademije. Tu imate priliku pokazati se najbolje kako znate, a sve što napravite bit će premljeno u vaš Yearbook. Pri izvršavanju tih zadataka dobivaju se i super pokloni, Starkovanice i Stardolari, itd.

Iako mi se ova ideje čini super, smatram da je to još jedan Stardoll-ov trik da bi članovi trošili više novaca. Ima puno zadataka gdje trebamo kupovati stvari svojim novcima. Ali sve u svemu, zanimljivo je imati nešto novo na Stardollu.

Što vi mislite o Stardoll Akademiji? Kakvi vam se čine zadatci?


 

इसमें पोस्ट की गई:user contenthrStardoll Academy
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.