matka125matka125

 

Jak se stát Starbloggerem

142 महीने पहले

Ahoj! To jsem já, minulý majitel Zhanetta a také bývalý StarBlogger. Na Stardoll jsem se vrátil pouze kvůli psaní, a to jen z toho důvodu, že zde mám možnost, aby moje články někdo viděl a hodnotil. A toto se mi tady líbí! To, že vám můžu pomoct, poradit atd.

A proto jsem se také rozhodl napsat tento článek. Je to návod, jak se stát Starbloggerem. Na jednu stranu je to jednoduché, ale na druhou stranu zase složité! V bodech vám tu napíšu, co je třeba.

1 - Pište spisovně - To je hlavní faktor pro přijetí! Pokud píšete hrubky jako třeba mi holki, nebo ty klucy, tak se s "povoláním StarBloggera" můžete rovnou rozloučit.

2 - Mějte nápady - Pokud chcete psát na StarBlog, musíte mít rubriku, která zaujme všechny čtenáře. Samozřejmě se vždy najdou jednotlivci, kteří vás chtějí zničit, ale těmi se nesmíte nechat odradit! 

3 - Nevzdávejte se! - Pokud vás Stardoll tým nepřijme jako StarBloggera hned napoprvé, rozhodně to nevzdávejte. Než přijali do StarBlogu mě, taky to dlouho trvalo!

V tuto chvíli potřebujeme StarBloggery jako sůl, tak neváhejte a napište svůj článek, který vás dostane do STARBLOGU! Přeji hodně štěstí a úspěchů!

Váš Steve.

इसमें पोस्ट की गई:user contentStarblogcsstarblogger
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.