lumilintulumilintu

30 

Innosta kihisten!

151 महीने पहले

Oletteko koskaan odottaneet jotain niin paljon ettette pysy housuissanne ? Minä odotan juuri nyt viikonloppua into piukeana! Nimittäin viikonloppuna starttaa Kuusamon Rukalla Spring Break, rinnekansan suurin rinnehulabaloo !

Vuokratulle mökille sain tehtäväksi hankkia musiikit. Nyt on siis hakusessa tanssittavimmat biisut kautta aikojen ! Tavoitteena on saada poikienkin tanssijalka vipattamaan. Haastavaa, mutta eiköhän tuostakin selvitä :D hope so … Eli jos teidät musiikkikansioistanne löytyy jotain vastustamatonta niin laittakaahan kipaleet jakoon ! Lista on nyt aika dupstep voittoinen, mutta LMFAO:n helmiäkin löytyy muutaman muun esiintyjän ohella.

Etenkin lauantaina odottelen innolla, koska silloin Rukan ilmaiskonserteissa esiintyvät Reckless love ja Jukka Poika :D makiaamakiaa. Noi ilmaiskonsertit suolaa hyvin ton vuokramökin hinnan, joka kirpaisi aika mukavasti opiskelijan pankkitiliä.

Oletteko te odottaneet mitään koskaan ihan yli-innoissaan? jos olette niin mitä ? ja millaisia suunnitelmia teillä on viikonlopuksi ? Vielä muutama asu lopuksi:

इसमें पोस्ट की गई:user contentfilumilintu
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.