Stardoll AdminStardoll Admin

 

Научи повече за Radhika Balakrishnan и Julie Salthouse

152 महीने पहले

Radhika Balakrishnan е Изпълнителен Директор на Центъра за Глобално Женско Лидерство и професор, изследващ жените и половете. 

Тя е доктор на науките от  Rutgers University и е била професор по икономика и   международни отношения в Marymount Manhattan College.

В момента тя е Председател на Борда на Американската Мрежа за Човешки Права и в Борда на Центъра за Конституционални Права. 


Работата на професор Balakrishnan е фокусирана върху половете и развитието, глобалната икономика, човешките, икономическите и социалните права. Тя е автор и редактор на множество статии (последно в The Huffington Post) за човешките права и глобалната икономика и е интервюирана за медиите, включително  Democracy Now, BBC World, и CNN International.


Julie Ann Salthouse е  Program Coordinator of the 16 Days Campaign и на други проекти, свързани е насилието срещу жените и милитаризма, в Центъра за Глобално Женско Лидерство

Тя има степен магистър в женските науки и науките, изследващи половете от from Rutgers University, където също работи като лектор. Нейната магъстърска теза е фокусирана върху рзвитието на младите момичета, публичната реч и младежкия активизъм.

Госпожа Salthouse е работила преди това като Директор на Отдел в Girls Learn International, където тя се е отговаряла за образователната  програма за човешки права из САЩ. Тя също е помощник-редактор на онлайн списанието Films for the Feminist Classroom, и дипломиран учител по английски.
इसमें पोस्ट की गई:16daysRadhika BalakrishanbgJulie Salthouse
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.