Stardoll AdminStardoll Admin

 

Inspiracija za eko-modu

154 महीने पहले

Danas se dizajneri odlučuju za novi pristup iod svojih kreacija: u materijalima koje koriste, u načinu na koji rade narudžbe te u načinu kako vraćaju zajednicama. Za tvoj dio u natjecanju Eco-Dizajniraj bolji svijet,želimo vidjeti kako bi ti doprinijela društveno odgovornom dizajnu! Stoga provjeri ostatak ovog posta kako bi mogla dobiti malo modne inspiracije!

Better World

U svojem crtežu, pokušaj iskoristiti nešto što bi u suprotnom bacila u smeće. Baš poput bivšeg kreativnog direktora Levisa Gary Harvey, koji predvodi 'reciklirajuću' revoluciju koristeći baš sve, od starih Levisica do odbačenih bejzbol jakni i Burberry kaputa. Možeš biti još kreativnija: razmisli kako bi ta uvijek rastuća kolekcija plastičnih vrećica iz trgovina mogla biti iskorištena za nevjerojatnu haljinu!

Vintaž stvari su posebni predmeti koji potječu iz prošlosti a danas su van mode. Što misliš o osvježavanju tih vintaž dodataka? Duro Olowu osvježava vintaž svilene materijale i vintaž uzorke za senzacionalne kombinacije boja! Korištenje starih svilenih kravata i recikliranog najlona je glavni fokus u modnoj reciklaži „Organic“ Johna Patricka.  

„Organic“ Johna Patricka se također odlikuje korištenjem organskog pamuka u odjeći. Za svoj dizajn, možeš koristiti odgovorno proizvedene materijale ili detalje. Je li organskog podrijetla? Ili si možda koristila materijale kupljene na sajmu, poput AFIA?  Možeš također i reći kako je proces tvog dizajna siguran za okolinu, poput AirDye sustava, koji koristi manje vode i energije za bojanje tkanina.

Uzbuđeni smo vidjeti što ćete sve smisliti! Ne zaboravite – morate objasniti kako je vaš dizajn Eco Dizajniraj bolji svijet!

इसमें पोस्ट की गई:Better Worldhrnatjecanjeekologija
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.