perilice2perilice2

 

BİR MEDOLL'A NASIL MAKYAJ YAPMALI?

161 महीने पहले

 ♥Makyajınıza başlamadan önce saç modelinizi yüzünüzü açan bir saç modeli ile değiştirin.Bu,makyajınızı daha rahat bir şekilde yapmanızı sağlar.

♥Makyaja göz kalemiyle başlayın.İki renk göz kalemi kullanmak gözleri daha güzel gösterir.İki renk kullanacaksanız,birinin rengi koyu diğerinin ise daha açık olmasına dikkat edin.En çok kullanılan renkler siyah-beyaz ve siyah-mavi..Açık göz kalemini gözlerinizin burna yakın bölümünde,koyu renk kaleminizi de boyamadığınız diğer bölümlerde kullanın.

♥Dudaklarınıza ten renginize yakın bir ruj sürmeniz makyajınıza uygun olacaktır çünkü eğer çok koyu bir renk tercih ederseniz dudaklarınız gözlerinizden daha çarpıcı olur ve bu bir me-doll üzerinde hiç hoş durmaz.

♥Gözünüze iki renk far kullanırsanız göz kaleminizle uyum sağlarsınız.Resimde gördüğünüz gibi farı sürerken göz kalemi ile aynı metodu kullanmalısınız.

♥Far sürme işleminizi tamamladıktan sonra, koyu farın rengini açmak isterseniz o farın daha açık bir tonunu üstüne sürün.

♥Allığı makyaj tonlarınıza uygun bir renk seçin ve me-dollunuzun vurgulamak istediğiniz hatlarına sürün.Dikkatli olun ve farı bir noktaya çok miktarda sürmeyin.Yoksa yanaklarınız çok kötü görünür :)

 

Siz de bir kaç makyaj önerisi verebilir misiniz?


इसमें पोस्ट की गई:Haberlerkullanıcı içeriğtrperilice2
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.