CuteKenchCuteKench

 

Daha İyi Bir Klüp

107 महीने पहले

☆ Merhaba arkadaşlar, yepyeni bir yazıyla daha CuteKench karşınızda! Tatil sebebiyle yazı yazamamıştım bunun için bir özürü borç bilirim. :( Ayrıca eskiden de beğenerek okuduğum bir blogger olan Hamzuk tekrar blogger olmuş, tebrikler!

☆ Klüpler, eğlenmek konusunda aslında en başarılı seçeneklerden birisidir birçok üye için. Arkadaş edinirsiniz, tavsiye alırınız, eksiklerinizi giderirsiniz veya tarz edinirsiniz. Tabi sıfırdan bir klübü bu aşamaya getirek göz korkutsa da aslında o kadar da zor değil.

☆ Klüpte yarışmalar düzenleyin!: Ödüller büyük olmak zorunda değil, ufak ödüllerle bile olsa yarışmalar klüplerin olmazsa olmazıdır.

☆ Varınız yokunuz klübünüz!: Belirlediğiniz aralıklarla çekilişler düzenleyin. SC'lik dilek listesinden bir ürün bile hiç yoktan iyi değil midir sizce de ?

☆ Reklam = Üye: Klübünüzdeki yarışmaları ve çekilişleri belirteceğiniz bir yazıyla ziyaretçi defteri gezin. (PRO TİP: Gezdiğiniz üyelerin tanıtımlarındaki, odalarındaki ve üzerlerindeki belirgin noktalara olan beğeninizi de dile getirin!)

☆ Sohbetler!: Sohbet, tavsiye, o mu bu mu gibi birçok konular klüplerin hem vazgeçilmezi hem de aktif tutan noktalarından biri.

☆ Yarışmaları kendi bütçenize göre düzenlerseniz, ödülleri vermeniz daha kolay olacaktır.

Okuduğunuz için teşekkürler, siz de tavsiyelerinizi belirtirseniz tüm okuyanlar ve ben faydalanabiliriz!

#CuteKench

इसमें पोस्ट की गई:kullanıcı içeriğ
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.