gizelakoukla
Άνοιξη..... series!
Μου λείψατε ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ πολύ! Ήμουν πνιγμένη από το σχολείο και ακόμη είμαι.... Γράφω για το πτυχείο Γερμανικών μέσα στις εξετάσεις φέτος και δεν ξέρω αν θα μπορώ να είμαι και στο Stardoll καθημερινά!
Για να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο θα αρχίσω μία νέα σειρά με θέμα την άνοιξη, εδώ στο Stardoll! Αποφάσισα στα άρθρα μου να καλύπτω θέματα μόδας και ομορφιάς που θα μπορείτε να αξιοποιήσετε και έξω από εδώ!
Θα ξεκινήσω με το θέμα ΜΟΔΑ ( ρούχα κλπ. ). Θα συνεχίσω με DIY projects, δηλαδή αντικείμενα που θα μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας αλλά ακόμη και να μεταμορφώσετε παλιά σας πράγματα και ρούχα! Έπειτα θα σας προτείνω μερικά μακιγιάζ και τέλος δώρα που θα μπορούσατε να κάνετε σε φίλους και συγγενείς!
Εάν σας άρεσε η ιδέα μου, παρακαλώ σχολιάστε δίπλα και αναμείνετε για το επόμενο άρθρο μου!!
Φιλάκια,
Ειρήνη..
हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें
cIaudia
Featured post: "Styling Jean Paul Gaultier "FunDemiStardoll24
Featured post: " Embrace the Magic of Stardoll "midnightmonkey628
Featured post: "Styling Starplaza Favorites"2010vampire
Featured post: "The NEW Disney Wizards"Vulacano24
Featured post: "CallieCon AMA - Q&A with Vulacano106 - Part 2"Justanother.19
Featured post: "5 Art Ideas- Get Creative!"PIMIENT0
Featured post: "Stranger Talks"allcatsmeow2
Featured post: "Cat-O-Ween Con: Black Widow Edition!"imweirdo
Featured post: "My thoughts on a climate crisis"madmadeleine70
Featured post: "Sauteed Chicken Breast Pan Gravy"muge_derin
Featured post: "Starcoin Outfits #12"