MissVerca1997MissVerca1997

 

Co napsat?

136 महीने पहले

Ahoj,

je to již dlouho, co jsem napsala článek do Starblogu (proměny, které vyšly, jsem nachystala už před 2 měsíci, a než všech 10 článků vyšlo, tak to chvilinku trvalo).

Je to už bez mála rok, co píši na Starblog. Je to celkem dlouhá doba a za tu dobu jsem prošla dlouhou cestou, jak na Stardoll, tak v životě. Je spousta lidí, co mě tu nesnaší a je tu i pár takových, které považuji za své dobré přátele.

Přemýšlela jsem, o čem psát dál, protože to chce něco možná nového nebo alespoň zajímavějšího. Proměny mě už nebaví, proto s nimi končím.

Napadlo mě, že bych opět po necelém roce vrátila 6týdenní rubriku "Obleč se podle barvy duhy". Přece jen je ve Starplaze spoustu nových kousků oblečení a teď na jaro se barvičky hodí. (I když venku je -2°C a sníh - "typické jaro")

Potom se také vrátím k rubrice "Nalič se jako celebrita", která mě kdysi hodně bavila. Možná také opět vytvořím "Outfit za Starmince", pokud chcete.

 

Chtěla bych se také zeptat, jaké rubriky/články byste ve Starblog chtěli. Do komentářů můžete psát návrhy a své připomínky. Děkuji

 

Přeji vám krásné Velikonoce a prázdniny! :-)

 

S pozdravem

 

MissVerca1997

 

इसमें पोस्ट की गई:newsuser contentcsstarblogger
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.