anci-722anci-722

24 

Moja priča: POČETAK

135 महीने पहले

Eh, bilo je to 2010. godine! Bio je travanj, topao i sve se pomalo počelo šareniti. Da, tog sam dana otkrila Stardoll...meni tada (a i danas) najbolju igricu na internetu!


Dana 10.04.2010. došla sam na Stardoll i učlanila sam se. Moj nadimak je vrlo jednostavan - anci-722. Zašto baš "anci-722"? Iz vrlo jednostavnog razloga: Anči me zovu prijatelji, a 7 i 2 su mi najdraži brojevi.


Čim sam napravila svoj profil, odmah sam počela "istraživati" Stardoll. Često sam "zalutala". Prvo što sam otkrila bila je Starplaza. U to vrijeme u Starplazi bila je posljednja prilika za kupnju ELLE odjeće i to je bio prvi dućan u koji sam ušla. No brzo i izašla jer nisam imala ni novčića za takvu odjeću.  BASIC mi je tada bio najdraži dućan jer sam si samo takvu odjeću i mogla priuštiti!


Istražujući Stardoll vidjela sam puno prekrasnih lutki. Imale su samo najbolje marke odjeće i apartman im je bio predivan! No ja sam u to vrijeme samo o takvom luksuzu mogla sanjati!


Kad bih vam iskreno rekla, onda nisam imala pojma o modi. Moj stil je bio toliko jednostavan da jednostavniji nije mogao biti!


A o Superstar članstvu da i ne govorim! Nisam niti pomišljala da ću jednog dana i to postati.


Ipak, tada su me veselile poruke koje sam dobivala od drugih članova. Posebno sretnom činili su me zahtjevi za prijateljstvom..imala sam samo jednu prijateljicu - onda nisam niti pomišljala da ću ih jednog dana imati 5000.

  

इसमें पोस्ट की गई:user contenthrpriča
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.