miss-lea-zdmiss-lea-zd

 

Proljeće nam se smiješi

135 महीने पहले

Drage lutke,

prvo bih vam se htjela predstaviti. Ja sam miss-lea-zd, već dugo sam na Stardollu i obožavam pisati, čitati, svirati, pjevati, glumiti, jednostavno sam "cura od akcije". :)

 

Kad smo već kod riječi akcija svi smo primijetili da nam se s prvim zrakama sunca polako približava i proljeće. Proljeće uvijek donosi promjene u modi, vrtu, zabavi pa tako bismo se i mi trebali pripremiti za proljeće i krenuti u akciju!

 

Krenimo s modom: Jeste li mislili da je kožna jakna već odavno zaboravljena i da je ostala u filmovima devedesetih? Grdno se varate, naime, kožna jakna je hit upravo u ovo vrijeme - u prijelazu između zime u nešto toplije dane. Također ako ste smatrali da resice spadaju u modu divljeg zapada i da je s njima završeno i tu ste pogriješili. Nema ništa bolje od jedne predivne torbice s efektnim resicama koje će upotpuniti vaš proljetni "look". Što se tiče samih boja MORATE imati neki odjevni predmet "mentol" zelene boje. Ona će osvježiti vaš "look", a ako pak nemate ništa u toj boji žuta je proljetni, ali i ljetni hit. U proljeće nikada ne možete pogriješiti s cvjetnim printovima ili pak šarenim motivima na majici ili hlačama, samo nemojte pretjerati s printovima i teksturama.

 

A sada malo o tome kako se zabaviti u proljeće: proljeće će ubrzo potpuno zavladati i zbaciti zimu s trona i da, dolazi nam toplina. Trebamo izaći iz kuće i zabaviti se, također možete organizirati razne zabave s prijateljicama i ako jedva čekate ljeto, možete se otići okupati u bazen (ako ga imate - mislim na gradski). Možete peći osvježavajuće kolače ili torte i uživati u voćnim salatama. :)

 

Nadam se da vam se moja prva objava na StarBlogu svidjela i da ćete s užitkom čitati moje buduće objave.


S ljubavlju, Miss-Lea-Zd.

 

इसमें पोस्ट की गई:user contenthrmodni savjetiproljece
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.