dl.eclipsedl.eclipse

29 

Najnoviji modni trendovi

137 महीने पहले

Uskoro nam stiže proljeće, a sa njime i lakša i prozračnija odjeća. Vjerujem da svi jedva čekamo da odahnemo od zime! Nakon dugo vremena dolazi nam ljepša prognoza i svi jedva čekamo maknuti tople jakne i kapute u ormar.

 

A kakve modne trendove možemo očekivati ovog proljeća?

Neonske boje, cvjetni uzorci, prugice, koža... jednostavnije rečeno, mješavina boja, oblika i uzoraka!

 

Za početak, od uzoraka nam se najavljuju prugice i cvjetići = što je očekivano zapravo za proljetno doba. Majice, haljine, traperice sa ovim uzorcima = sve je odlično. Osim tih, još uvijek su prisutni životinjski printovi, koji nikad ne zastarijevaju.

 

Čizme sa zakovicama (ili nitnama) su bile must-have ove zime, a tako će se nastaviti i u proljeće. Idu uz svaki stil, nose ih rockerice, šminkerice... svi! Uz to što lijepo izgledaju su i jako udobne i štite stopala od propuštanja snijega i kiše.

 

Hlače koje će se nositi su naravno u bojama - neonske zelene, crvene, roze, itd. Još ako imaju uzorak na sebi, pun su pogodak. Od ostalih boja koje preferiraju modni dizajneri velikih kuća poput H&M-a najavljuju da će zlatna, zelena, žuta i plava biti će 'pomodne boje', uz naravno crnu i bijelu.

 

Sve ovo može se odnositi i na Stardoll, zato sam napravila outfit od Starkovanica, kao jednostavan i jeftin primjer trendova. Nadam se da vam se sviđa.

 

 

Majica - Bonjour bizou - 25 SC
Suknja - Bonjour Bizou - 115 SC
Torba - Voile - 42 SC
Cipele - Voile - 37 SC

 

Što mislite o ovim trendovima?

 

Dl.eclipse x

इसमें पोस्ट की गई:user contentoutfithr
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.