mikrikaiglikiamikrikaiglikia

 

Σιδεράκια: Να βάλω ή όχι ;

138 महीने पहले

Γεια σας αγαπητά μου παιδιά ;D

Μερικοί από εσάς είτε το θέλετε είτε όχι χρειάζεστε σιδεράκια, σωστά; Υπάρχουν όμως αρκετοί που δεν θέλουν να βάλουν, γιατί πιστεύουν πως αυτά χαλάνε την εξωτερική τους εμφάνιση ή ότι θα πονέσουν ή ακόμα κάποιοι πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται να βάλουν ακόμα και αν έχουν κάποιο πρόβλημα στα δόντια!

Η αλήθεια είναι ότι ένα ''λαμπερό χαμόγελο'' εξασφαλίζει και το παρόν σας ( π.χ. στις φιλίες και την κοινωνικότητα σας) αλλά και στο μέλλον σας (π.χ. στην επαγγελματική σας ζωή).

Εγώ προσωπικά έβαλα σιδεράκια πριν ανοίξουν τα σχολεία (21|12) για να μπορέσω να τα συνηθίσω και φυσικά να τα ''αποδεκτώ''. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το αν θα βάλω ή όχι, γιατί πάντα ήθελα να χαμογελάω χωρίς να ντρέπομαι και να νιώθω αυτοπεποίθεση!

Μπορώ να σας βεβαιώσω κιόλας ότι ΔΕΝ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ όταν σας τα φοράνε οι οδοντίατροι, απλά για 3 με 4 μέρες το πολύ θα είναι λίγο ευαίσθητα - δεν θα μπορείτε να δαγκώνετε σκληρά πράγματα.

Φυσικά, θέλω να παροτρύνω όσους/όσες χρειάζεστε σιδεράκια να φορέσετε τώρα που είναι ΝΩΡΙΣ! Και μην ανησυχείτε, αν έχετε αληθινούς φίλους δεν θα σας κοροϊδέψουν ποτέ! Και όπως συνηθίζω να λέω: Άμα δεν βλέπεις τα αρνητικά πάνω σου, δεν τα βλέπει κανείς ;)

Τα λέμε :) 

-Ρία-

 

इसमें पोस्ट की गई:newsuser contentel
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.