PAULA13477SUPERPAULA13477SUPER

 

Interviu cu funky_chrys (Partea 2)

137 महीने पहले

Bună!

Am revenit cu continuarea interviului cu funky_chrys:  

Eu: Eşti un membru destul de popular pe Stardoll. De-alungul timpului, ce premii ai câştigat?

El: Am câştigat destule premii: 13 NCG, de două ori locul 2 la "Organizator de petreceri" şi o dată locul 1, locul 2 la "COVERGIRL", am fost semi-finalist anul trecut la MSW si acum mi-am pus în plan să particip la "Scenery", cred că pe săptămâna viitoare!


Eu: Cum am zis, eşti un membru destul de popular. Cum ai făcut să ajungi aici? Există un anumit secret pentru a ajunge aici? Sau consideri că totul s-a datorat doar faptului că eşti Royal, şi oamenii au venit la tine (ca albinele care trag la miere)?


El: Mulţumesc că mă consideri aşa, dar eu nu mă consider "popular", eu mă consider o persoană normală, ca toţi ceilalţi. Nu am făcut nimic, am stat aproape toată ziua pe Stardoll şi mi-am făcut o grămadă de prieteni, vorbind cu ei. Unii jucători spun că sunt "popular" şi că am o grămadă de haine şi o casă minunată. Eu cred că aceşti oameni vor să fie prieteni cu mine doar pentru "material", dar eu nu vreau prieteni de acest gen, vreau să mă considere o persoană normală, nu am nimic mai bun decât ceilalţi jucători!

Eu: Ei bine, asta a fost tot. Dacă ai un mesaj de transmis persoanelor care citesc acest interviu, este momentul potrivit.El: Multumesc tuturor pentru citirea acestui mesaj şi vă urez "La Mulţi Ani" ! Kisses and many hugs :* :o3  

Ei bine, asta a fost tot. Sper că v-a plăcut interviul şi ne revedem data viitoare!

 


इसमें पोस्ट की गई:user contentro
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.