PAULA13477SUPERPAULA13477SUPER

 

aleexxaa - O păpuşă model

137 महीने पहले

Hei-hei!

Ce mai faceţi? Doresc să vă prezint o păpuşă model. Aceasta se cheamă aleexxaa şi are o păpuşă cu o mulțime de haine de la firmele Elle, LE sau alte firme de renume, HotBuys, şi o mulţime de haine obişnuite, dar pe care reuşeşte să le asorteze la alte piese vestimentare şi le face minunate. Şi să nu mai pomenesc de casă! E adevărat, are câteva camere închise pentru că sunt în renovare. Dar ce a creat ea în apartamentul ei e de nedescris. A suprapus diferite obiecte de decorat şi a creat alte articole de mobilier.

A creat o casă de lux, un peisaj de pe fundul mării, o casă cu o terasă care are o privelişte minunată şi alte camere amenajate care te lasă cu gura căscată. În Salonul de Cosmetică are o groază de machiaje, şi dacă doriţi să faceţi vreodată un make-up care necesită mai multe machiaje, aleexxaa este păpuşa potrivită. În StarDesign Păr (tot în Salonul de Cosmetică) are o mulţime de peruci create de ea care chiar sunt reuşite, şi în StarBazar Păr găsim câteva peruci la vânzare, însă din păcate sunt la nişte preţuri ridicate. Decorurile ei, într-adevăr sunt simple, însă restul te lasă 'Wow!'.

 

Ei bine, cred că asta e tot ce am avut de zis despre ea. Nu uitaţi s-o vizitaţi şi să-i admiraţi casa căci merită! Aşa că: Pe data viitoare! Vă puuuup!

इसमें पोस्ट की गई:user contentro
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.