vasilis.sketo..vasilis.sketo..

 

mika.lolita12 (Μέρος 1)

hace 142 meses

Γεια σας! Το δώρο της νικήτριας του διαγωνισμού ήταν μία συνέντευξη για το StarBlog. Η νικήτρια ήταν η mika.lolita12.

 

- Γεια σου! Πες μας λίγα πράγματα για σένα.

- Γεια σου Βασίλη και γεια σε όλους όσους διαβάζουν και βλέπουν αυτή την συνέντευξη! Με λένε Μαρία και είμαι 13 ετών. Μένω σε ένα υπέροχο νησί που είναι η Κύπρος. Η μόδα είναι ένα από τα δυνατά μου σημεία. Γι’ αυτό όπως καταλάβατε είμαι μέλος του Stardoll και εξακολουθώ να είμαι.

 

- Ποιες είναι οι συνήθειες σου;

- Στην καθημερινή μου ζωή συνηθίζω να βγαίνω έξω με τα φιλαράκια μου όπως όλοι οι νέοι έφηβοι, να παίζω με τα αδέλφια μου, να μπαίνω στο Stardoll και το πιο βασικό να πειραματίζομαι! Μου αρέσει να ασχολούμαι με νέα πράγματα πειραματίζοντας!

 

- Τι σου αρέσει περισσότερο εδώ;

- Στο Stardoll μου αρέσει περισσότερο να βρίσκω νέες φιλίες οι οποίες θα με στηρίζουν και θα τους στηρίζω. Οι καλοί φίλοι με βοηθάνε να είμαι περισσότερο ο εαυτός μου. Ακόμη ένας στόχος που έβαλα είναι να βελτιώνω την κούκλα μου όσο και την σουίτα μου, παρόλο που πιστεύω ότι δεν είναι τόσο καλή. Οι γνώμες δικές σας!

 

- Η οικονομική κρίση σε έχει επηρεάσει καθόλου; Θέλω να πω, έχεις στερηθεί πράγματα;

- Σίγουρα με έχει επηρεάσει αλλά ευτυχώς όχι και τόσο πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να φύγει αυτή η οικονομική κρίση και να μην μείνει καμιά οικογένεια χωρίς τροφή. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά εμείς εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε δίνοντας λίγη βοήθεια.

 

Υπάρχει και δεύτερο μέρος.

Publicado en:newsuser contentel
Publicidad

Facebook

Instagram

CONOCE A NUESTRAS BLOGUERAS

ARCHIVO