grimme-katgrimme-kat

25 

Jul og nytår er på vej!

151 måneder siden

jul gran
Hva' så alle smukke danske piger! Er i klar til julen???

Ja nu er det endelig snart jul!! Det bliver bare så dejligt at skulle se hele ens familie. Så nu skal vi endelig snart danse rundt om juletræet, se julekalender, spise lækker julemad og synge sjove julesange. Det bliver bare så hyggeligt, tror I ikke?

Hvem skal I holde jul hos i år? Og hvad ønsker I jer i julegave? Og som vi jo alle ved, er det den første søndag i advent her den 27. november - 3 dage før 1. december!! Og så skal vi jo have gang i kalenderlyset.

Hvornår pynter I op i jeres hus? Hvornår julebager I, og er I klar til jul? Personligt elsker jeg at pynte juletræet. Hvad kan I allerbedst lide ved julen? Jeg kan allerbedst lide at være sammen med familien, julebage og spise lækker julemad.

Og nu er det jo også snart nytårsaften, og vi træder (nogen hopper) ind i det nye år: 2012!! Og husk nu: Der er en masse, der vil sige, at ' verden går under'', og det kan godt virke lidt skræmmende! - Men tro mig, vi har overlevet de sidste 117 gange (så overlever vi nok også den 118. gang, tror I ikke?)

Men jeg håber at I alle får en masse gode julegaver og en rigtig god tid med familien.
Nytår er der jo som sagt også snart tid til.

Og så vil jeg bare sige ''PAS GODT PÅ JER SELV'' og ellers hav et rigtigt godt årsskifte.
 
- Og husk endelig beskyttelsesbrillerne!!!
Annonce

Facebook

Instagram

ARKIV