LucilleBlueLucilleBlue

 

Hity zimy 2012/2013

Před 139 měsíci

Spolu s počasím a ročným obdobím sa takisto menia aj aktuálne trendy. Myslím si, že je akurát vhodné napísať článok o aktuálnych trendoch na zimu 2012/2013.

 

Prvú vec, ktorú by mala mať každá, ktorá sa riadi najmä trendami je klobúk. Typov klobúkov je ozaj veľa, tak aby sme si to spresnili, nosiť sa budú najmä klobúky z pánskej módy a elegantné retro klobúky. A čo sa týka farby - voliť treba skôr prírodné farby ako nejaké výrazné (typu neón), čiže napríklad taká čierna, hnedá, béžová...

 

Keď už sme pri tých ozdobách hlavy, ešte chvíľu pri nich ostaneme. Prečo? Pretože do tohtoročných zimných trendov budú taktiež patriť výrazné ozdoby, ktoré by si človek nedal na bežné nosenie, ale skôr na nejaký slávnostný večierok. Táto zima bude však iná, pretože výrazné ozdoby sú naozaj trendové a hlavne farebne neobmedzené. Nemali by to byť však čelenky, ale výrazné ligotavé sponky typu brošňa.

 

Teraz sa trošku presunieme od tých ozdob hlavy, no opäť nie ďaleko - ideme na rôzne šperky. Masívne šperky tvorené kameňmi (nemusíte sa báť dať si aj mohutný náramok, aj mohutný náhrdelník...) a aj výrazné náramky na dlhých rukaviciach budú hlavnými aktérmi.

 

A na záver poďme ku kabelkám. Asi väčšina z vás (teda tie, ktoré chodia pravidelne vymetať nákupné centrá) si iste všimla kabelky s kožušinkou, ktorá môže pokrývať celú kabelku alebo len niektoré jej časti a možno ste si niektorá aj takúto kabelku kúpila. Ja osobne som dlho nad ňou váhala, no nakoniec ma od nej odhovorili, tak som si ju nekúpila.

 

Máte z týchto trendov niečo doma?

S láskou Vaša LucilleBlue

Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV