dianaprincessdianaprincess

26 

Hodnotenie outfitu 3

Před 140 měsíci

  Tak po dlhom čase vás opäť zdravím. V prvom rade sa vám chcem ospravedlniť za moju dlhšiu neaktivitu, mala som toho v škole jednoducho veľa. Ďalej vás chcem poprosiť, aby ste sa mi hlásili do správ. Stále sa totiž hlásite kade tade a ja  jednoducho nemám oči všade.

  Avšak teraz zabudnime na všatky starosti a dajme sa na hodnotenie. Dnes sa svojimi pozornými očami pozriem na doll menom ViviStellaGomez.

  Doll má na sebe bundu z poslednej kolekcie LE, ktorá sa rozpredala ako teplé rožky. Avšak nemyslím si, že pre tento outfit je táto bunda práve to pravé. Ak tak pre tento by som zvolila bundu uplne iného strihu a mimo outfitu by som ju použila v kombinácií napr. s dlhými úzkymi rifľami, osobne si myslím, že na tejto kombinácií nie je čo pokaziť, čo vy na to? Namiesto podprsenky by bolo lepšie obyčajné tričko. Dolná časť je ako samostatný celok OK. V prechodnom obdobý som videla kopec dievčat oblečených práve v takomto štýle. Takže krátke nohavice+silónky= hit pre leto/jeseň. Aspoň ja som to tak vnímala.

  Na záver musím povedať, že tento štýl obliekania veľmi nemusím a možno som bola až priveľmi kritická. No viem, že niekomu sa tento štýl môže páčiť, tak vás prosím neodcudzujte môj názor iba preto, že ho vyslovím. (Som rada, že žijeme v demokracii a nie v komunizme.) A myslím, že nikomu nemusím pripomínať, že robyť chyby je ľudské. Takže ak sa mýlim, aspoň máte istotu, že som to, čo som :D

PS: Že sú jej vlasy jednoducho nádherné?

Uvedeno v:user contentoutfitcs
Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV