Barbie_OriginalBarbie_Original

 

Kradnutie účtov...

Před 140 měsíci

Ahojte,
o tejto téme vie už každé dievča a chlapec - veľa z nás sa s tým už aj stretli.
Ide o kradnutie účtov na Stardolle.

Vždy si musíte dávať pozor na svoj účet! NIKDY nesmiete NIKOMU prezradiť svoje heslo, aj keď vám vraj len "chce poslať Superstar". Nech už sa jedná o čokoľvek, pamätajte si, že svoje heslo nikdy nemôžete prezradiť - ani svojej najlepšej kamarátke/kamarátovi. Z účtom môžete mať veľké problémy aj vtedy, keď ste použili falošnú e-mailovú adresu. Ja som takmer prišla o účet, keď som sa pomýlila v jednom písmenku v mojej e-mailovej adrese.
Určite nedáte nikomu svoje heslo, keď napíše niečo ako "Daj mi okamžite svoje heslo". Ale keď sa tá osoba bude snažiť byť milá, že vám pošle Superstar, vtedy by uverilo asi 50% ľudí, ja som medzi 50%, ktorí na toto neveria. Dnes sa nedá veriť už nikomu, ani niekomu blízkemu.
O účet môžete prísť taktiež hocikedy, keď porušíte pravidla Stardollu. Pre veľa ľudí nie je ľahké dodržiavať úplne všetky pravidla Stardollu - dokonca keď niečo urobíte, nikdy neviete, či to v pravidlách Stardollu nie je zakázané. Napr. také predávanie a kupovanie účtov - niektorí ani nevedia, že je to zakázané. Myslím si, že takmer každý z nás urobil nejakú chybu, o ktorej sme ani nevedeli, že je to zakázané. 
Ak nechcete prísť o účet, musíte dodržať tieto veci:
- Neprezradzovať NIKOMU svoje heslo
- Nenastavujte si na Stardolle falošný e-mail
- Nedávajte nikomu heslo na svoj e-mail
- A proste neporušujte pravidlá Stardollu
...Ak toto všetko budete dodržiavať, váš účet bude vždy v bezpečí! A samozrejme sa ku každému musíte správať slušne, a ak sa správa neslušne tá osoba, blokujte ju a nahláste.
Určite nechcete prísť o svoje účty, veď kto by chcel?

Prajem vám krásny zvyšok dňa, teším sa na Vaše komentáre! 
Barbie_Original 

Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV