LucilleBlueLucilleBlue

 

Trendy na rok 2013

Před 140 měsíci

Presne tak - trendy na rok 2013. Veď povedzme si pravdu: je november, za chvíľu december a ani sa nenazdáme a je tu nový rok - rok 2013. Stále sa vám to zdá skoro? Ale iste tie, ktoré sa obliekajú najmä podľa trendov, určite ocenia takýto článok už teraz.

 

  Čím začneme? Napríklad priesvitnosťou. Mám na mysli oblečenie, ktoré sa bude skôr hodiť na jar a leto ako na zimu či jeseň, pretože bude tenké a priesvitné. Tento trend tu bol už tento rok a ja som nemu tiež podľahla. Victoria Beckham, Stella McCartney a mnoho ďalších tento trend uviedli do svojich kolekcii na rok 2013.  

 

A opäť sú tu staré známe pásiky. Tento dlhoročný trend bude pretrvávať aj na budúci rok. Či už tzv. "laserové" pásiky, či už extrémne hrubé - stále budú v móde. Veď pásiky ako pásiky, nie?  

 

Zvieracie vzory budú naďalej veľmi IN, no tentokrát sa budú kombinovať navzájom. Na jednom kuse oblečení pokojne nájdeme viaceré zvieracie vzory - zebrí vzor, leopardí vzor, krokodílí vzor...  

 

Japonsko - iste každý vie o tejto krajine. Japonsko je úžasná krajina a má taktiež neskutočne zaujímavé oblečenie - rôzne originálne vzory, strihy..., ktoré sú charakteristické pre túto krajinu sa tektiež nachádzajú aj v rôznych módnych kolekciách, ktoré to určili ako trend. Tento trend pretrvá už od tohtoročnej jesene.  

 

No čo? Ktorý trend sa Vám najviac pozdáva? Mne - ako som už spomenula - sa najviac páčia priesvitné veci =)  

 

S láskou Vaša LucilleBlue

Uvedeno v:newstrendsuser contentcs
Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV