LucilleBlueLucilleBlue

 

Aké vzory zvoliť na jeseň/zimu 2012?

Před 140 měsíci

Odpoveď je predsa jednoduchá! Na tohtoročnú jeseň a zimu budú trendové geometrické vzory! Neviete čo sa pod pojmom geometrické vzory pokladá? Patria tam trojuholníky, štvorce, obdĺžniky, kruhy,...

Kto tento trend určil? Napríklad Miuccia Prada, ktorá sa inšpirovala pri navrhovaní kolekcie typickými anglickými vzormi používanými napríklad na nábytku. Zdá sa Vám to divné? No nebola jediná - geometrické vzory zaradili do svojej kolekcie aj Kenzo či Marc Jacobs...
 
V spomínaných kolekciách boli vzory použité na outfitoch, ktoré boli celé vytvorené z tohto vzoru... No ale povedzme si pravdu: Ktorý bežný civilista by sa takto odvážil vykročiť na ulicu? Určite sa niekto taký nájde, no myslím si, že väčšina by si na to netrúfla. A ako je potom teda kombinovať?
 
Osvedčená je stará dobrá "metóda": S geometrickým vzorom si zvoliť jednu časť oblečenia (napríklad tričko) a zvyšok outfitu ponechať jednofarebný (nohavice, sveter...). Samozrejme si treba dať záležať aj na tom, aby sa to k sebe farebne hodilo.
 
V kolekciách bola použitá nečakaná kombinácia geometrických vzorov s kvetinkami. Ale ak sa niekto odváži tú kombináciu použiť, tak by bolo dobré, keby že si dá záležať na tom, aby boli približne rovnakej veľkosti (tie kvetinky a tie vzory).
 
No čo? Vy si trúfnete na túto zaujímavú kombináciu (kvetinky+geometrické vzory)? Priznám sa, že ja asi nie, ale po nejakých nohaviciach so štvorcami či trojuholníkmi by som siahla =)
 
S láskou Vaša LucilleBlue
Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV