LucilleBlueLucilleBlue

 

Aká sukňa sa ti hodí?

Před 141 měsíci

Síce leto už skončilo, ale vedieť, že aká sukňa sa k akému typu postavy hodí sa vždy zíde. Alebo nie? Tak sa poďme na to teda spoločne pozrieť =)

Ak patríte k tým, ktoré nemajú takmer žiadne ženské krivky, je pre vás vhodná napríklad balónová sukňa, ktorá vám vizuálne zväčší boky - a to je to, čo potrebujete. Je to v celku výhodné, keďže tieto balónové strihy sú aktuálne v móde. Určite viete, že tmavé farby zoštíhľujú postavu. Keďže vy to nepotrebujete, tak si môžete pokojne aj dovoliť svetlé farby.

Tie, ktoré majú trošku väčšie bruško, by si mali radšej zaobstarať sukňu so širším pásom, ktorá je taktiež aktuálne IN. Tiež iste viete, že keď upútate pozornosť napríklad väčším výstrihom, menej vyniknú tieto nedostatky.
 
A čo tie čo majú ploché brucho? Im sa hodia úplne všetky druhy sukní. Od balónových cez maxi a mini až po zvonové sukne. Jednoducho si môžu dovoliť všetko.
 
Spomínala som boky, bruchá, ale čo také nohy? Aj podľa nich sa dá určiť vhodný typ sukne. Pre tie, ktoré patria do skupiny ľudí s kratšími nohami sú vhodné mini sukne alebo tesne nad kolená. Sukne s vyvýšenými pásmi, ktoré opticky potiahnu nohy, sú pravdepodobne pre tieto typy najlepšie.
 
A čo tie s dlhými nohami? Tiež majú výhodu ako tie s plochým bruškom. Môžu si dovoliť aj rôzne dĺžky - od najkratších až po najdlhšie.
 
No čo? Vedeli ste niektoré z týchto informácii? Pomohli Vám?
S láskou Vaša LucilleBlue
Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV