LucilleBlueLucilleBlue

 

Pár tipov ako si opticky predĺžiť nohy

Před 141 měsíci

Ahojte! Opäť sa ozývam, no tentokrát s článkom na tému "Krátke nohy". Možno niektoré z vás ste pomaly 2 metre vysoké, no niektoré trápi skôr opak - ste príliš nízke. A možno sa niektoré budete čudovať, no dá sa to opticky "spraviť". A kde inde začať ako od nôh?

"Na prekvapenie" to závisí aj od toho, čo si oblečiete. Či si dáte dlhé alebo krátke tričko, vodorovné alebo zvislé pásy ako vzor, široké či úzke nohavice... Je tu mnoho drobností, ktoré by Vám mohli pomôcť "predĺžiť" si nohy.

 
Začnime teda od vzoru. Iste viete, že pásiky zužujú a rozširujú, no ale aj predlžujú a skracujú. Práve preto by ste mali voliť nohavice, sukne... jedine so zvislými pásikmi - nie vodorovnými.
 
Keď už sme spomenuli sukne, tak by ste mali vedieť, že čím vyššie si dáte sukňu tým budete mať nohy opticky dlhšie - a toto platí podobne aj pri tričkách - len opačne, čím dlhšie tričko tým sú vaše nohy kratšie.
 
A čo strih? Pri výbere nohavíc by ste mali pozerať aj naň. Pre "kratkonohé" ženy sa odporúčajú širšie, čiže nie obtiahnuté nohavice, ktoré by len zvýrazňovali túto malú nedokonalosť.
 
A aké topánky sú najlepšie? Najhoršou voľbou sú kotníkové topánky - skracujú dĺžku nôh. Ale odporúča sa voliť pančušky, ktoré sú rovnakej (alebo podobnej) farby ako samotné topánky. A čo s pančuškami v lete? Na leto sú tu vymyslené béžové topánky, ktoré sú podobné našej telovej farbe.
 
Dúfam, že ste sa z týchto rád niečo naučili a možno to aj využijete =)
S láskou Vaša LucilleBlue
Uvedeno v:newsuser contenttipscs
Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV