LucilleBlueLucilleBlue

 

Čo hovoríte na pančuchy?

Před 141 měsíci

Ahojte! Som tu nová prispievateľka a budem sa pravdepodobne zameriavať skôr na články o móde ako o Stardolle či o celebritách. A čo by som Vám o sebe mohla povedať? Toto nie je môj 1. účet na Stardolle. Na Stardoll som sa vrátila po vyše polroku. No ale teraz poďme na nejaké tie "zaujímavosti" o pančuchách...

Niektoré iste obľubujete sukne, šaty a nemáte rady chladné počasie, pretože si ich nemôže obliecť. Skúšali ste všelijaké možnosti - od legín až po pančuchy, no ani jedno vám nepripadalo dostatočne trendové? Tu je pár tipov aké pančuchy si na túto jeseň treba vybrať.  

Módni návrhári pomaly do každého outfitu zakomponujú pančuchy a dobre vedia prečo. Pančuchy celý outfit zvýraznia, oživia a aj zelegantnia. Pančuchy sa predsa hodia ku všetkému - či už k sukni, šatám, ku kraťasom, no najnovším trendom je si ich dať pod potrhané rifle. Je to nielen vkusné, ale aj sexi.

 A aký vzor a akú farbu zvoliť? Na tom nezáleží, ale netreba sa báť rôzne kombinovať. Či už si dáte tyrkysové šaty a červené pančuchy stále to bude trendové. No odporúča sa voliť bez vzorové pančuchy so vzorovanými šatami a zas naopak - vzorované šaty s pančuchami bez vzoru.  

Pančuchy majú aj ďalšie výhody ako je napríklad zvýraznenie či zoštíhlenie postavy. Niektoré tipy pančúch nohy opticky zúžia, iné zas zdôraznia niektoré partie.

No a teraz sa pochváľte vy: Čo si myslíte o pančuchách? Nosíte ich často? Ja osobne ich veľmi nenosím, no myslím si, že čoskoro začnem =)

S láskou vaša LucilleBlue

Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV