dianaprincessdianaprincess

26 

Deň bezpečnejšieho internetu 2013

Před 137 měsíci

Tak ako každá StarBloggerka som bola požiadaná o to, aby som napísala príspevok na  tému bezpečnejšieho internetu, nuž zamyslela som sa a...

 Každý si aspoň raz za život položí otázku ,,Je možné aby sme boli v bezpečí?" avšak aj napriek tomu, že si ju kladieme, poznáme odpoveď. Tá je záporná, či už chceme, alebo nechceme. Aj keby sme sa neviem ako snažili, učiniť tento svet úplne bezpečným je nemožne. Pretože kam sa pohneme,  vstúpime, vkročíme na nás číha nebezpečne. Je veľké, malé a niekedy sotva badateľné. Avšak často sme tým nebezpečím my. Pretože každé naše konanie nesie určité následky, a ak sme čo len trochu nepozorný, zráta sa nám to aj s úrokmi.

  Viem, znie to smiešne, ale zamyslime sa. Áno, zamyslime sa, hoc aj nad tým, čo teraz robíme. Sme na internete a ako počuť z mnohých strán, internet je večný. Pamätá si všetko, čo napíšeme, respektíve povieme. A keď sa to stane, môžeme horekovať, nariekať, ľutovať... márne.

  Preto vás žiadam, myslite skôr ako budete konať, lebo nerozvážnosť sa nevypláca a aj jedna veta slovo môže mať veľkú moc.

 

                                                     Vaša dianaprincess

Uvedeno v:user contentcsSID
Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV