Stardoll AdminStardoll Admin

 

Tudj meg többet Sharon Bhagwan Rollsról

152 महीने पहले

Sharon Bhagwan Rolls médiajogi ügyvéd a Fidzsi-Szigetekről.

Blue Ribbon Peace Vigil (Kék Szalag Békevirrasztás) koordinátoraként tevékenykedett, mikor a Fidzsi-szigeteknek második politikai puccsával kellett szembenéznie .

a Kék Szalag Békevirrasztás idején másodmagával megalapította a femLINKPACIFIC-et, egy női, kormánytól független szervezetet, mely a társadalmi nemek problémáira való rávilágítást és a konfliktusok medián keresztüli megelőzését tűzte ki célul.

Ma a femLINKPACIFIC számtalan nővel dolgozik együtt a "Nők, Béke és Biztonságos Út" program keretében, mely többek közt a Fiatal Női Producerek és Műsorkészítők Következő Generációs Projektjét is magában foglalja.

Ms. Bhagwan Rolls tagja volt a Fidzsi-szigetek korménydelegációjának az ENSZ Negyedik Női Világkongresszusán, ahonnan riportokat is készített a Fidzsi Televízió számára.

2005 júniusában Sharon Bhagwan Rolls is részt vett az 1000 Nő a 2005-ös Nobel Békedíjért kezdeményezésben azzal, hogy aláírta csendes-óceáni nők listáját.

2010-ben csatlakozott a UN Civil Society Advisory Group on Women, Peace and Security szervezetéhez.

Odaadó tagja a YWCA-nek (Fiatal Nők Keresztény Szervezete), és két fia, Albert és Sian mindketten segítik őt munkájában.

Sharon volt a Fidzsi-szigetek első zenei műsorvezető je- , mikor bevezették a TV-adást, és ma is olyan különleges tévés események háziasszonya, mint a Hibiszkusz Fesztivál, melyet szerte a Fidzsi-szigeteken és más Csendes-óceáni országokban is sugároznak.

इसमें पोस्ट की गई:16daySharon Bhagwan Rolls
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.