Stardoll AdminStardoll Admin

 

Tudj meg többet Radhika Balakrishnanról és Julie Salthouse-ról

152 महीने पहले

Radhika Balakrishnan a Center for Women's Global Leadership ügyvezető igazgatója és a nők, illetve a társadalmi nemek kutatásának professzora.

Közgazdaságtanból doktorált a Rutgers Egyetemen és professzorként tevékenykedett a Marymount Manhattan College közgazdasági illetve nemzetközi tanulmányok tanszékén.

Jelenleg ő
az Amerikai Emberjogi Hivatal és az Alkotmányos Jogok Központja Hivatalának elnöke.

Balakrishnan professzor munkássága a társadalmi nemekre és a haladásra, a világgazdaságra, emberi, gazdasági és szociális jogokra fókuszál. Számos könyvet írt és szerkesztett, és több cikket is publikált (legutóbb többek közt a Huffington Postban) az emberi jogokról és a világgazdaságról, emellett olyan médiumokban adott már interjút, mint a Democracy Now, a BBC World és a CNN International.


Julie Ann Salthouse a 16 Akciónap Programjának koordinátora, és más olyan projekteké is a Center for Women's Leadershipnél, melyek a nők elleni erőszakkal és a militarizmussal szembeni fellépéshez köthetők.

Julie Nők és társadalmi nemek kutatásából diplomázott a Rutgers Egyetemen, ahol ugyanezen a tanszéken tevékenykedik tanárként. Diplomamunkájának témája a lányok vezetőképzése, a nyilvános beszéd és az ifjúsági mozgalmak.

Ezt megelőzően Julie Salthouse aligazgatóként tevékenykedett a Girls Learn Internationelnél, ahol emberjogi tanulmányi programokat szervezett szerte az USÁban. A fentiek mellett a Films for the Feminist Classroom című internetes újság társszerkesztője és diplomás angoltanár.

इसमें पोस्ट की गई:16daysRadhika BalakrishanJulie Salthouse
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.