Barbie_OriginalBarbie_Original

 

Šikana na Stardolle

Před 139 měsíci

Ahojte,
určite už viete, že na Stardolle sú dievčatá a chlapci, ktorí šikanujú druhých.
Nie je to pekné! Dokonca veľa z nich nemá dôvod nato, aby ľudí šikanovali.

Existuju rôzne typy šikanovania, šikanovanie cez internet je jeden z nich. Nie je to až také strašné ako v reálnom živote, ale je to predsa zlé - bol už aj prípad, kde sa dievča zabilo, pretože ju na internete šikanovali. 
Ľudia, ktorí to nezažili si myslia, že to nie je až také zlé. Nikto to nevie dovtedy, kým to nezažije. Človek dokáže brať všetko veľmi vážne, keď ho niekto šikanuje. Tak to berie väčšina ľudí. 


Všechny prípady treba nahlásiť! Ak tú osobu budete len ignorovať, nič tým nedosiahnete, kým ju nenahlásite. Bude vás šikanovať dovtedy, dokedy vás bude môcť kontaktovať. Šikana je jeden z dôvodov, prečo na Stardolle NESMIETE posielať NIKOMU svoje fotky, adresu a podobne. Zlé je, keď Stardoll pošle niekomu, kto šikanuje upozornenie a on si neuvedomuje, čo vlastne spôsobuje. A ak tej osobe Stardoll nakoniec vymaže účet, tá osoba si to neuvedomí ešte stále a vytvorí si nový účet, kde bude druhých šikanovať naďalej. Tak to už chodí...
Je to strašné! Ja si prajem, aby to všetko už konečne skončilo, a aby sa Stardoll mohol hrať bez nadávok a podobných vecí. Nuž nikto zato nemôže. Na každej online stránke sa nájdu ľudia, ktorí šikanujú druhých. 

Veľa z nás to už zažilo. Zažili ste to už aj vy?
Nemyslíte si, že to s tým šikanovaním už ľudia preháňajú?

Teším sa na Vaše komentáre!
Barbie_Original 

Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV