LucilleBlueLucilleBlue

 

Oblečenie, ktoré ťa nebude rozširovať

Před 140 měsíci

Opäť som pre Vás pripravila článok, ktorý by Vám mohol v niečom poradiť. Témou je "Oblečenie, ktoré ťa nebude rozširovať", čo je podľa mňa zaujímavá a zároveň užitočná téma. Alebo sa mýlim? Tak teda poďme na tie rady.

 

Jeden z veľkých problémov, prečo človeka oblečenie rozširuje je veľkosť. Niektorí si myslia, že čím menšie tričko budú mať, tým budú vyzerať užšie. No rozhodne to tak nie je, pretože ak má človek nejaké to kilečko navyše a vidno to na ňom, úzke oblečenie to ešte viac zvýrazní.
 
 
Možno by ste to nepovedali, ale lesklé či trblietavé oblečenie tiež pridá vizuálne na váhe. Zato matné (napríklad legíny či silonky) ich mierne zoštíhlia.
 
 
Určite viete, že aktuálne letia napríklad balónové strihy, ktoré síce vyzerajú skvele, lenže opäť rozširujú postavu. U extra chudých vyzerajú perfektne, lenže tým, ktoré nie sú zrovna najtenšie, balónové strihy dokážu vytvoriť efekt, že vyzerajú ako by boli o niekoľko čísel väčšie, ako v skutočnosti sú.
 
 
A na záver by ste si mali strážiť aj vzory. Rozširujú najmä vodorovné pásiky, kocky či veľké vzory. Aj tie môžu rozšíriť.
 
 
Tak to by bolo všetko. Pomohlo Vám tieto rady? Dozvedeli ste sa niečo nové?
 
 
S láskou Vaša LucilleBlue
Uvedeno v:fashionuser contenttipscs
Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV